Onze trainingsagenda vind je iets verder in deze nieuwsbrief. Graag richten wij de spotlights even extra op de training Trauma-Focused MBT. Dit is een vernieuwde training met veel aandacht voor lichaamsgerichte interventies. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk dat traumatische ervaringen vaak in het lichaam worden opgeslagen. Tot nu toe was daar onvoldoende aandacht voor binnen MBT. Bij de trainingsagenda vind je meer informatie. Graag delen we enkele reacties op de 1e training.

Reacties deelnemers

  • “Ik was al heel tevreden met de TF MBT-training die ik eerder gevolgd heb, maar het lichaamsgericht werken had een grote toegevoegde waarde in het verdiepen van de ervaring. Ik had de lichaamsgerichte interventies graag al in de basiscursus gehad.”
  • “De meer lichaamsgerichte interventies zijn een verrijking in mijn MBT-interventiearsenaal.”
  • “Ik ben EMDR-practitioner en was vooraf sceptisch, maar deze training heeft mij een veel completer beeld gegeven van trauma en re-enactments”
  • “Hele fijne training. Er is duidelijk zorgvuldig over de inhoud nagedacht. Mooie balans ook tussen structuur vasthouden en meebewegen met de vragen van de groep.”
Meer informatie over de training