Een trainingsdag van Anthony Bateman verzorgd door MBT-Expertise – 30 mei 2024, meld je snel aan!

Graag willen wij je bij deze uitnodigen om op 30 mei mee te doen aan de eendaagse opleiding van Anthony Bateman over narcisme. Ook gaat hij stilstaan bij de nieuwe concepten in MBT (I-mode, me-mode en we-mode) en wat dit betekent voor je interventies. De komst van Bateman naar Nederland voor een dagvullende cursus over narcisme binnen MBT is een zeldzame gelegenheid die je niet mag missen.

Narcisme en MBT

Narcisme is niet altijd gemakkelijk te herkennen, maar het kan enorme gevolgen hebben voor individuen en hun omgeving. Bij een narcistische persoonlijkheidsstoornis zie je aan de ene kant een opgeblazen gevoel van zelfbelang en zucht naar bewondering, en aan de andere kant een extreem gevoel van minderwaardigheid en onzekerheid. Anthony Bateman vertelt in deze training hoe binnen MBT naar narcisme wordt gekeken en welke aanpassingen er zijn in de interventies. Hij gaat ook in op de toepassing van de nieuwe begrippen ‘From I-Mode to Me-Mode to We-Mode’.

Het is een unieke kans om je kennis en vaardigheden op het gebied van MBT uit te breiden en te verdiepen. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om van Dr. Batemans expertise te profiteren, bieden wij een speciale korting aan: Als vier of meer mensen vanuit hetzelfde team deelnemen, ontvangt iedereen een korting van €100,- op de deelnamekosten. Wij hopen dat deze uitnodiging jou en je teamgenoten enthousiasmeert om deel te nemen aan deze unieke gelegenheid met de grondlegger van MBT, Dr. Anthony Bateman!